Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 6 aprilie 2015

Montaj tapet Bucuresti


Tapetul a devenit foarte popular in amenajarile interioare in ultimii ani, adaptandu-se perfect noilor stiluri si tendinte, intr-o nota de eleganta, stil si bun gust.


Colectiile de tapet sunt impresionante, cu modele din ce in ce mai ingenioase si creative, potrivite pentru personalizarea locuintei.Datorita diversitatii texturilor si modelelor,  tapetul isi poate face cu usurinta loc in orice incapere a casei, chiar si in baie sau bucatarie. Tapetul lavabil este alegerea perfecta pentru locurile cu umiditate ridicata.
Tapetul este o modalitate ingenioasa de a finisa peretii locuintei, care reuseste sa imbunatateasca si sa infrumuseteze orice incapere.

Indiferent de stilul de amenajare dorit, varietatea de modele ne permite sa integram tapetul  in orice decor, indiferent daca este clasic, rustic, vintage, modern, etc.

Tapetul este usor de intretinut si asigura un finisaj perfect, iar montajul nu necesita prea mult deranj. Daca este intretinut corect, tapetul are o durata foarte mare de viata, de pana la 20 de ani.


Pret montaj tapet
Chiar daca montajul tapetului nu pare o actiune dificila, este recomandat sa apelati la o echipa de specialisti.
Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.
Daca montajul nu este executat corect, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla.

Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.
Executam servicii de:
- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.

Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu