Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 27 martie 2017

Tapet lichid din matase


Tapetul lichid este un material ecologic, fabricat din materiale de origine naturala, cum ar fi fibre de matase, bumbac, celuloza.


Este un material decorativ de finisare interioara pentru pereti, din ce in ce mai utilizat. Este foarte rezistent la lumina, nu se decoloreaza in timp.


Aplicand un tapet lichid, veti obtine o suprafata neteda, fara imbinari. Are o putere mare de acoperire, astfel ca poate fi aplicat si pe suprafete care reprezinta imperfectiuni si denivelari, deoarece va ascunde aceste defecte.In schimb, atunci cand vom aplica tapetul lichid, peretele trebuie sa fie curat si uscat.



Tapetul este ideal pentru incaperile cu umiditate ridicata sau cele cu regim instabil al temperaturii.
Tapetul lichid are o mare rezistenta la uzura, iar daca anumite parti ale tapetului s-au s-au deteriorat, exista posibilitatea de a repara acele parti.


Tapetul poate fi utilizat in orice incapere, chiar si in baie sau bucatarie, unde isi va pastra culoarea si nu va abdorbi mirosurile.


Datorita gamei foarte variate de culori si texturi, tapetul lichid poate fi folosit cu succes pentru crearea unui interior nou si exclusivist.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu