Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

duminică, 7 mai 2017

Tapet clasic sau modern ?

Daca te-ai decis sa alegi tapetul pentru decorarea interiorului locuintei tale, cu siguranta ai facut alegerea potrivita. Acest element de decor inedit are numeroase avantaje si reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa personalizezi un interior.

Chiar daca atunci cand alegi tapetul, criteriul principal il reprezinta aspectul esthetic, trebuie sa stii ca acesta are si o serie de avantaje practice. Este foarte durabil, se intretine usor, montarea lui nu implica mult deranj, in plus acopera micile imperfectiuni ale peretelui, asigurand un finisaj perfect.
In plus, nu se demodeaza in timp, facand fata cu brio trendurilor actuale in materie de amenajari interioare.
Tapetul aduce un plus de sarm incaperilor, facandu-le sa para calde si primitoare, iar in functie de stilul ales si tema care sta la baza conceptului de amenajare, interiorul poate parea spectaculos.

In dulcele stil clasic
In afara faptului ca nu se demodeaza niciodata, stilul clasic este elegant si rafinat, reusind cu brio sa creeze o atmosfera calda si primitoare.
Impreuna cu mobilierul clasic si elementele de decor in acelasi stil, tapetul classic va reda si mai multa personalitate incaperii, adaugand un plus de eleganta si confort, dar si un plus de culoare necesar in orice locuinta.
Se poate opta pentru o gama larga de imprimeuri: florale, orientale sau baroce, iar culorile pot fi foarte imaginative: auriu, brumuri, griuri, rosu.Tapetul modern
Pentru iubitorii trendurilor actuale, un tapet modern reprezinta ideea perfecta de personalizare a spatiului interior. In ultimii ani, tapetul a castigat popularitate in randul preferintelor designerilor de interior, iar acum este un element de decor aproape nelipsit in casele romanilor.
Acum sunt in mare voga modele geometrice, imprimeurile florale, dungile sau imaginile din natura, precum si modelele in relief.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu