Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 1 decembrie 2015

Poze bai moderne


Stilul modern este cel mai folosit in prezent in amenajarile interioare. Caracterizat prin eleganta si minimalism, stilul contemporan ofera personalitate spatiilor interioare, facandu-le sa para extrem de atragatoare si relaxante.

Atunci cand avem de amenajat un spatiu mic, precum baia, trebuie sa ne gandim la confort, multifunctionalitate si aspect atragator, fara a incarca foarte mult spatiul. Iata de ce, un stil minimalist poate satisface toate cerintele unui interior pretentios, motiv pentru care este si in topul preferintelor in prezent.

In amenajarea baii, stilul modern ne permite sa alegem dintr-o gama extrem de variata de materiale, modele de ceramica, travertin, piatra naturala, piese de mobilier multifunctionale si accesorii sofisticate. Practic, avem o infinitate de optiuni de amenajare a baii, pentru ca in final sa obtinem design-ul dorit.

Iata cateva exemple de bai moderne, menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat prin estetica lor deosebita, cat si din punct de vedere practic:
Foto: pinterest.com
Amenajari interioare
Executam o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor, toate proiectele noastre fiind executate de catre personalul nostru specializat. 
Respectam toate procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari. Ne bazam pe experienta, profesionalismul, cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie.

Lista de preturi o puteti afla consultand oferta noastra, click aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu