Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 11 decembrie 2015

Idee indrazneata pentru decorarea peretilor : tapetul animal printUn interior monoton are nevoie de accente care sa-l puna in valoare.  Pentru un decor indraznet , cu un impact vizual puternic, un tapet animal print aplicat pe un perete reprezinta alegerea ideala.
Folosit cu moderatie, fara a exagera, un tapet cu un astfel de imprimeu  se integreaza perfect intr-un spatiu, intr-o nota eleganta si de bun gust.


In timp ce unele persoane vor considera ca un tapet animal print incarca prea mult spatiul. sunt persoane care il considera atragator, nonconformist, inedit.Tapetul animal print nu il vei vedea prea des intr-o locuinta, fiind un concept destul de indraznet. Daca este folosit in combinatia potrivita, tapetul nu va incarca spatiul, il va face sa straluceasca.Tapetul animal print este un element cu un impact vizual puternic, iar decorul va fi de-a dreptul fascinant.
Tapetul animal print se remarca printr-un stil original, unic, inovator, este acel element care va alunga monotonia din interior.Montaj tapet

Suntem o echipa de specialisti cu experienta in domeniu, cu pasiune pentru design interior. Experienta in domeniul montarii tapetului, atentia, rabdarea, cunostintele vaste in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie, ne-au ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari.
Executam servicii de montaj tapet, montaj fototapet, montaj tapet personalizat, etc.

Pret montaj tapet
Preturile pentru manopera le puteti accesa aici.
Foto: pinterest.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu