Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 7 ianuarie 2016

Montaj tapet
Tapetul este o decoratiune a peretilor din ce in ce mai utilizata in designul interior.
Apreciat mai ales pentru faptul ca ofera incaperii un aspect personal, dinamic si de impact, tapetul reuseste sa ne surprinda intotdeauna cu culori, modele variate si texturi inedite.

Indiferent daca este folosit in dormitor, living, hol,  tapetul are avantajul ca este usor de intretinut si o rezistenta foarte mare in timp . Mai mult decat atat, tapetul lavabil poate fi utilizat inclusiv in baie si bucatarie, deoarece are o rezistenta ridicata la umezeala.

Pe piata gasim o colectie impresionanta de modele de tapet, la preturi foarte accesibile.

Montajul tapetului nu necesita mult deranj, cum este in cazul unei zugraveli. In cazul in care peretele prezinta mici imperfectiuni, tapetul le va estompa, asigurand un aspect estetic deosebit.

Daca vrei sa faci o schimbare in casa, rapid, fara prea mult deranj si fara cheltuieli majore, atunci finisarea peretilor cu tapet reprezinta solutia optima.

Galerie foto montaj tapet

Disponibil in numeroase nuante si modele, tapetul reuseste sa se adapteze fiecarei cerinte si sa indeplineasca toate asteptarile in ceea ce priveste stilul de amenajare.

In plus, il poti personaliza in functie de personalitatea si imaginatia ta, il poti folosi pe un singur perete, poti combina doua modele diferite sau poti decora diferite obiecte din casa.

Citeste si Pret montaj tapet

Montaj tapet
Chiar daca montajul tapetului nu pare o actiune dificila, este recomandat sa apelati la o echipa de specialisti.
Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.
Daca montajul nu este executat corect, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla. 
Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.
Executam servicii de:
- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.

Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.Foto: pinterest

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu