Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 19 ianuarie 2016

Montaj piatra naturalaIndiferent ca vorbim despre marmura, granit, travertin, piatra naturala va reda frumusete casei tale.

Modelele, nuantele, texturile sunt extrem de variate, paleta diversificata ne va ajuta sa alegem piatra naturala care sa se potriveasca stilului de amenajare dorit.

Fie ca alegem un stil modern, potrivit zilelor noastre, fie ne indreptam spre un stil clasic sau rustic, cu siguranta vom gasi modelul potrivit, care sa se potriveasca cu decorul creat.

Piatra naturala este un finisaj care exprima rafinament, eleganta, bun gust, care se preteaza interioarelor sofisticate.

Piatra naturala este din ce in ce mai utlizata, atat datorita calitatilor sale estetice deosebite, cat si datorita durabilitatii sale. Piatra naturala este foarte rezistenta in timp.


Montaj piatra naturala 
Echipa noastra executa o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare. Lucram toate proiectele cu pasiune, avand grija sa atingem cele mai inalte standarde de calitate.
Pentru ca ne place frumusetea, eleganta si naturaletea, piatra naturala reprezinta acel finisaj care poate reda aceste calitati casei dumneavoastra.
Executam servicii de montaj piatra naturala, marmura, travertin.


Pret montaj piatra naturala
Preturile pentru manopera le puteti accesa aici.

Foto: pinterest

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu