Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 8 martie 2016

Montaj tapet in restaurante





Restaurantul este un spatiu care trebuie sa inspire stil, eleganta, rafinament. Localul care urmeaza a fi gazda a sute de oameni, locul unde vor avea loc nunti, botezuri, intalniri, mese de afaceri, trebuie sa inspire incredere, bun gust, o atmosfera placuta si relaxanta.

Design-ul interior are un rol foarte important, astfel incat stilul amenajarii interioare sa fie cat mai apropiat de standardele clientilor.

Atunci cand trecem pragul unui restaurant, observam ca tendinta amenajarii cu tapet a capatat din nou contur. Tapetul a castigat foarte multa popularitate in ultimul timp. Modelele variate, texturile unice, culorile, ne permit sa integram perfect tapetul in orice decor doritt, de la clasic, vintage, rustic, modern, etc.

Tapetul prezinta numeroase avantaje pe langa aspectul estetic, el fiind un element de decor foarte rezistent in timp si usor de intretinut.



Montaj tapet in restaurante

Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.
Daca montajul nu este corect executat, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla. 
Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.
Executam servicii de:
- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.

Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu