Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 15 martie 2016

Pret montaj tapet din matase



Matasea este o tesatura textila fina, naturala. Tapetul din matase ofera un plus de eleganta si rafinament spatiilor interioare.

Cu modele din ce in ce mai variate, tapetul din matase se adapteaza diferitelor stiluri.

Tapetul din matase este alegerea ideala pentru finisarea peretilor, reusind sa infrumuseteze aspectul oricarei incaperi.

Alegerea unui astfel de element decorativ va creea o atmosfera cu totul special, iar stilul ales poate fi vintage, clasic, modern, etc.

Ofera eleganta si personalitate unui spatiu interior monoton. Tapetul din matase reprezinta alegerea perfecta pentru finisarea peretilor din hoteluri, restaurante, vile, pensiuni, teatre etc.
Valoarea lui incontestabila o da calitatea texturii.

Tapetul din matase este cel mai luxos, cu un rafinament si o eleganta de neegalat. Este cel mai scump tip de tapet, dar si cel mai pretios, potrivit pentru o atmosfera plina de noblete.


Pret montaj tapet din matase

Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.
Daca montajul nu este corect executat, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla. 
Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.
Executam servicii de:
- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.

Oferta de pret o puteti gasi aici .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu