Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 29 mai 2018

Pret case la cheie 2018

Dupa finalizarea casei la rosu, vom trece la etapa "la cheie", adica vom demara inceperea lucrarilor de finisaje interioare si exterioare, instalatii sanitare, electrice si termice.
Toate aceste etape sunt extrem de importante, de calitatea materialelor folosite, dar si de modul de executie depinde confortul dumneavoastra.







"Casa la cheie" include urmatoarele etape :
- finisajele exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
- finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
- instalatii sanitare (robineti bucatarie/baie, racorduri, chiuveta, cada/cabina dus, vas toaleta)
- instalatii termice (calorifere, racorduri, centrala termica);
- instalatii electrice (retea electrica, intrerupatoare, prize).

Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii, o constructie poate beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii.

Daca v-ati hotarat ca ati dori sa va schimbati locuinta sa va mutati intr-o casa noua, mai spatioasa, mai moderna, mai frumoasa, sau doriti o casa de vacanta; puteti acum opta pentru construirea unei case la cheie.

Stim ca visul dumneavoastra este sa aveti o casa, iar noi vom pune bazele experientei si cunostintelor noastre in domeniu, pentru ca executia casei la cheie sa se desfasoare conform dorintelor dumneavoastra.
Pentru lista de preturi, click aici.


Detalii la telefon 0729.649.930.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu