Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 29 mai 2018

Pret case la rosu 2018

Cu totii stim cat de important este sa avem propria noastra locuinta. Tot mai multi locuitori aleg sa isi construiasca o casa pe pamant, in detrimentul achizitionarii unui apartament. Avantajele sunt numeroase: beneficiezi de un spatiu mai mare; arhitectural, iti poti crea casa pe care ti-o doresti, confortul este mult mai mare decat intr-o locuinta la bloc, si nu in ultimul rand vorbim despre spatiul exterior, avantajul de a avea o curte si un loc de parcare garantat. Realizarea unei case necesita rabdare, insa cu un plan bine pus la punct si respectand etapele de executie, veti avea in final casa mult visata.

Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii. Detalii la telefon 0729.649.930.

Dupa ce ati depasit etapele alegerii terenului si ati obtinut avizele si autorizatiile necesare construirii casei, puteti incepe constructia. Este foarte important sa aveti o legatura stransa cu constructorul, dirigintele de santier, furnizorul de materiale.

Constructia casei la rosu presupune mai multe etape. Atunci cand ne referim la casa adusa in stadiul la rosu, ne gandim la o casa fara finisaje.
O casa la rosu va avea zidurile, planseele si acoperisul executate .
Etapele incluse in realizarea casei la rosu sunt:
- realizarea fundatiei ;
- zidirea peretilor ;
- sarpanta - structura acoperisului;

Casa adusa in stadiul " la rosu", nu include finisajele, partea exterioara a acoperisului, instalatiile (electrice, sanitare, termice), tamplaria.

1. Realizarea fundatiei - fundatiile servesc ca suport al cladiri. Fundatia va fi executata din beton sau beton armat. Reprezinta poate cea mai grea etapa din constructia unei case. Mai intai se vor executa sapaturile, fie manual, fie cu un excavator.  Se vor executa armaturile, montarea conductelor de utilitati si turnarea betonului pentru grinzi. Urmeaza decofrarea, umplerea fundatiei cu pamant si pietris, turnarea straturilor de termoizolare si hidroizolare si a placilor pentru fundatie.

2. Zidirea peretilor - pentru lucrarile de zidarie,  se va alege materialul de constructie, BCA sau caramida, materiale durabile, care rezista la diversi factori externi. Zidirea se va realiza din stalpi si ziduri, plansee si grinzi.3. Structura acoperisului -  sarpanta are rolul de a sustine acoperisul. Este foarte important ca sarpanta sa fie bine calculata si executata, o sarpanta subreda poate duce la prabusirea acoperisului in cazul vanturilor puternice sau cand acoperisul va fi incarcat cu zapada.
Apoi se va executa acoperirea capriorilor cu astereala, acele scanduri cu rol de sustinere pentru invelitori. Astereala poate fi din lemn sau metal.

Echipa noastra va ofera consultanta si suport pentru a materializa visul dumneavoastra de a ridica o casa. Telefon 0729.649.930.
Oferta noastra de pret o gasiti aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu