Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Bai amenajate cu piatra naturala

Expresia naturaletii, elegantei, rafinamentului si a luxului, piatra naturala innobileaza orice locuinta. Utilizata in baie, piatra naturala da un aspect deosebit si poate fi combinata cu placi ceramice.

O caracteristica extrem de importanta a pietrei naturale este ca nu se va demoda niciodata. Acest aspect este demonstrat si prin faptul ca piatra naturala a fost utilizata din cele mai vechi timpuri, si continua sa fie utilizata si in prezent, pentru a da o nota luxoasa si eleganta interioarelor.

Este foarte rezistenta si durabila. Prezenta intr-o multitudine de forme, culori, nuante si texturi, piatra naturala se adapteaza perfect oricarei preferinte, frumusetea si eleganta ei cuceresc pe oricine.

Alegeti stilul care va reprezinta. Piatra naturala se integreaza perfect indiferent ce design alegeti , completeaza perfect un stil modern, contemporan, clasic, rustic. Putem transforma orice spatiu care nu inspira nimic, intr-un ambient luxos, rafinat si spectaculos.

O baie placata cu piatra naturala va avea intotdeauna un farmec aparte, deosebit, o frumusete absoluta, care va depasi orice asteptari.

Va prezint in imaginile de mai jos cateva bai amenajate cu piatra naturala, care pot fi incluse cu succes la categoria "bai de vis":
























Sursa foto: pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu