Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 6 noiembrie 2014

Pret manopera placare cu polistiren

 Termoizolatia cu polistiren reprezinta solutia ideala pentru a imbunatati nivelul de confort al locuintei, dar si pentru a reduce costurile pentru utilitati. Izolarea termica este esentiala atat in procesul de incalzire, cat si in procesul de racire al locuintei. Astfel, va puteti bucura de o temperatura optima indiferent de anotimp. Termoizolatia cu polistiren are numeroase avantaje, motiv pentru care tot mai multe persoane aleg aceasta metoda de izolare a caselor, atat la interior, cat si la exterior.

Avantajele termoizolatiei cu polistiren:
- izoleaza termic si fonic;
- asigura mentinerea unei temperaturi optime, placute in interior atat vara, cat si iarna;
- reducerea consumului de gaze, curent electric, combustibil;
- mascheaza fisurile care pot aparea pe pereti;
- fatadele au un aspect estetic deosebit;
- placile de polistiren au o greutate redusa care nu afecteaza structura cladirii.

Tipuri de polistiren:
- polistiren expandat (EPS) - folosit pentru termoizolarea exterioara a fatadelor. Poate fi folosit atat pentru izolarea exterioarelor cladirilor noi, cat si a celor vechi. Polistirenul expandat mai poate fi utilizat si pentru acoperis, tavan si pardoseli.
- polistiren extrudat (XPS) - nu este recomandat pentru fatadele exterioare ale locuintelor, deoarece nu permite vaporilor sa treaca prin el, iar peretele nu va respira, ducand la formarea igrasiei. Acesta este utilizat in medii umede: terase, socluri, fundatii, subsoluri.


Pret manopera placare de polistiren
Pentru ca orice proiect sa atinga standardele de calitate dorite, este esentiala alegerea unor specialisti. Experienta in domeniu si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie reprezinta factori decisivi in executia corecta a oricarei lucrari.
Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...