Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 7 noiembrie 2014

Pret manopera zugravit apartament

Improspatarea aspectului locuintei este esentiala, mai ales daca a trecut o perioada indelungata de timp de la ultima zugravire.


Vopsiti peretii pentru ca locuinta sa aiba un aspect curat si reimprospatat. Puteti pastra culoarea initiala sau puteti alege o alta culoare a peretilor, pentru a crea un ambient nou.

Alegerea culorii potrivite pentru vopsirea peretilor joaca un rol extrem de important, o culoare potrivita va crea o atmosfera placuta, care va  binedispune si va relaxeaza. In functie de camera pe care o zugraviti, puteti alege si nuanta potrivita.

Inainte de zugravirea propriu-zisa, toate obiectele din incapere vor fi mutate din incapere sau acoperite cu folie de plastic. Pardoseala, prizele, intrerupatoarele, marginile usilor si ferestrelor, marginile tavanului, corpurile de iluminat vor fi protejate cu folie.

Daca peretii au crapaturi sau umflaturi, vor fi realizate reparatii cu glet pentru a estompa imperfectiunile. Apoi se va finisa suprafata cu smirghel.

Inainte de aplicarea amorsei si vopselei lavabile, suprafetele trebuie sa fie perfect uscate si sa nu prezinte urme de praf, grasime, mucegai, igrasie.

Pregatirea suprafetei de lucru si zugravirea propriu-zisa vor fi executate de catre specialisti. Experienta in domeniu si cunostintele si ce priveste tehnicile de executie ajuta la obtinerea unui finisaj de calitate, care isi pastreaza proprietatile pe termen lung.
Expertul in domeniu respecta fiecare etapa cu strictete si stie sa rezolve eventualele nereguli care pot aparea. Pot interveni operatiuni suplimentare, pe care doar un specialist le poate executa corect.
Desi poate parea simplu la prima vedere, o vopsea aplicata incorect va avea un aspect neplacut si pot aparea pete inestetice pe pereti. Specialistii aplica vopseaua uniform, folosind unelte potrivite.

Pret manopera zugravit apartament
Va prezentam un tabel informativ care cuprinde preturile pentru fiecare operatiune in parte, exprimate in mp.
Pentru a accesa Lista de preturi, click aici.

Cerere oferta de pret personalizata
Doriti o estimare totala a costurilor pentru zugravirea apartamentului? Ne puteti trimite proiectul, iar noi vom raspunde cererii dumneavoastra in cel mai scurt timp.
Puteti folosi formularul de contact de mai jos.





Powered by 123ContactForm | Report abuse



Sursa foto: www.pinterest.com.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu