Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 26 octombrie 2017

Cat costa construirea unei case?




Tot mai multi romani prefera o casa pe pamant. Nu e de mirare faptul ca multi dintre cei care locuiau la apartamente au ales sa isi construiasca o casa.
Exista multiple avantaje: beneficiati de mai mult spatiu, pe care il puteti folosi si compartimenta asa cum va doriti, aveti parte de mai multa intimitate, liniste si confort. Daca beneficiati de un spatiu exterior generos, puteti amenaja o terasa, o gradina, o zona de relaxare, un loc de joaca pentru copii, o piscina.
Mai intai, casa trebuie adusa in stadiul "la rosu".
Ce inseamna "casa la rosu"? Este un termen folosit des in domeniul constructiilor.
O "casa la rosu" ?
Construirea casei la rosu 
Ridicarea casei "la rosu" nu include finisajele, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla), instalatiile (electrice, sanitare, gaze), tamplaria (usi, geamuri).

Constructia casei la rosu cuprinde urmatoarele etape:
 -realizarea fundatiei;
- ridicarea peretilor;
- structura acoperisului (nu include montarea invelitorii).

Cat costa constructia unei case la rosu in 2018?
Bugetul pentru construirea unei case poate diferi foarte mult. Atunci cand stabiliti bugetul, trebuie sa tineti cont de mai multi factori:
- Costul documentatiei;
- Costurile materialelor;
- Echipa de constructori;
- Suprafata.

Pret manopera casa la rosu  
Toate proiectele dumneavoastră cu privire la construirea locuinţei vor fi puse in practica de către personalul nostru specializat. Profesionalismul si experienta vasta, gama variata de servicii, complexitatea lucrarilor, preturile avantajoase, precum si respectarea termenelor de executie, ne-au ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in privinţa constructiilor si amenajarilor. Suntem orientaţi spre perfectiune, acordam maxima importanta nevoilor clientilor nostri, reusind în acest mod sa incheiem parteneriate pe termen lung.

Dupa ce am finalizat constructia la rosu, trebuie sa ne ocupam de finisajele exterioare  (invelitoare acoperis, geamuri, tencuieli exterioare), finisaje interioare (tencuieli interior, glet, zugraveli, gresie, faianta, parchet etc), instalatii sanitare, termice, electrice. Dupa ce finisajele sunt efectuate, vom aduce constructia in stadiul  "la cheie" .

In aceasta etapa nu sunt incluse : sistemaizarea si amenajarea curtii interioare, constructia gardului care imprejmuieste proprietatea.

Pret manopera casa la cheie
Toate proiectele dumneavoastră cu privire la construirea locuinÅ£ei vor fi puse in practica de către personalul nostru specializat. Profesionalismul si experienta vasta, gama variata de servicii, complexitatea lucrarilor, preturile avantajoase, precum si respectarea termenelor de executie, ne-au ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in privinÅ£a constructiilor si amenajarilor. Suntem orientaÅ£i spre perfectiune, acordam maxima importanta nevoilor clientilor nostri, reusind în acest mod sa incheiem parteneriate pe termen lung. 


 Citeste si Preturi manopera amenajari interioare

Citeste si Pret casa la rosu 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu