Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 26 octombrie 2017

Renovare apartament 2018


Casa noastra trebuie sa arate intotdeauna impecabil, sa fie ingrijita si curata, calda si primitoare. Acasa trebuie sa ne bucuram de o atmosfera placuta, sa ne eliberam de griji si sa ne relaxam. Este locul unde dorim sa ne simtim bine, sa petrecem clipe minunate alaturi de familie sau de oaspeti.


                                                                     

Pentru cei care si-au achizitionat de curand o locuinta sau doresc sa o renoveze pe cea veche, urmeaza cateva etape dificile pana cand se pot bucura de tot confortul unui camin primitor, insa rezultatul merita toate eforturile.
Inainte de a incepe renovarea, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Fiti la curent cu noile tendinte
Documentati-va cat mai mult, accesati site-urile de specialitate, cititi reviste. In acest mod veti fi la curent cu noile tendinte in materie de amenajari, veti afla ce stiluri si ce culori se poarta, va veti decide in privinta tipurilor de finisaje si elementelor de decor, etc.


Cereti opinii
Ati fost in vizita la vreun prieten si v-a placut modul in care si-a aranjat apartamentul? Stilul folosit vi se pare inedit? Ati pus ochii pe vreo decoratiune? Daca simtiti ca prietenul dumneavoastra are un simt estetic deosebit, nu ezitati sa-i cereti sfaturi. Cu siguranta ideile lui vor fi numai bune de pus in practica. Consultati-va cu rude, prieteni, cunostinte, sfaturile lor va pot ajuta sa va decideti in privinta stilului de amenajare dorit.

Opinia specialistilor conteaza!
Nu uitati sa cereti si opinia specialistilor, foarte importanta de asemenea. Meseriasii va pot recomanda materiale de calitate superioara si va pot oferi o multime de sfaturi practice cu privire la imbunatatirea si mentinerea calitatii executiei.


Faceti o lista cu lucrurile necesare
Dupa ce v-ati hotarat ce doriti sa achizitionati, faceti o lista cu lucrurile pe care doriti sa le aveti in noua locuinta. In acest mod nu veti omite nimic atunci cand veti merge la cumparaturi. Faceti lista din timp, completand pe parcurs ce mai este necesar.



Alegeti din timp echipa potrivita
Meseriasii sunt ocupati de obicei, mai ales in anumite perioade ale anului. Ca sa nu-i prindeti intr-o perioada foarte aglomerata, este bine sa-i anuntati din timp. In acest mod isi vor putea face un plan de lucru, iar dumnevoastra nu veti fi nevoit sa asteptati o perioada lunga de timp.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu