Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 26 octombrie 2017

Trei motive pentru care sa alegi tapetul lichid din matase naturala


 Designerii de interior au la dispoziție o gamă largă de finisaje pe care pot să le folosească în proiectele lor. Vopsea lavabilă, tapet, stucatură, lemn, piatră decorativă și alte materiale pot fi combinate pentru a realiza interioare calde și plăcute. Dar dacă vrem mai mult? Dacă pentru noi frumusețea unui interior înseamnă și imagine, și atingere, și emoție? Atunci avem o singură opțiune: tapetul lichid din matase naturală.
 Rezultatul este un finisaj interior deosebit, foarte elegant care poate fi folosit pentru a face din proiectul tău de design ceva cu adevărat unic.


De ce să alegi tapetul lichid din mătase naturală?

1. Este versatil
Este disponibil într-o varietate mare de texturi și culori vibrante, plăcute ochiului. Acesta se poate aplica pe majoritatea suprafețelor și se poate combina cu celelalte finisaje tradiționale.




2. Este practic
Are o serie de avantaje practice. De exemplu, acest finisaj este foarte durabil, se fixează foarte bine pe perete și rezistă foarte mult în timp. De asemenea, tapetul lichid permite reparații parțiale ale suprafețelor afectate. După ce efectuați reparația nu se vor observa diferențe de culoare între porțiunea proaspăt reparată și restul peretelui. Se aplică foarte ușor, uniformizează suprafețele și umple golurile din zona de îmbinare a pereților, zona plintelor, a prizelor și întrerupătoarelor. Rezultatul este un finisaj uniform care acoperă imperfecțiunile peretelui.
În plus, datorită adezivului deosebit de puternic se poate aplica, practic, pe orice suprafață -cărămidă, BCA, beton, gips-carton, lemn , OSB, metal, sticlă, faianță, MDF, PAL.

3. Este natural

Tapetul are în componență numai materiale naturale: fibre din mătase, minerale decorative și adeziv pe bază de celuloză. Datorită acestor componente, tapetul este 100% ecologic. Finisajul nu conține compuși organici volatili, este inodor, este antialergic, deci spațiile în care este aplicat acest finisaj sunt foarte sănătoase.
Este recomandată utilizarea tapetului în camerele copiilor.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu