Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 24 noiembrie 2014

Modele fototapet de iarna


Visul fiecaruia dintre noi este sa deschidem fereastra si sa ne apara imaginea unei ierni la munte, cu peisaje montane, brazi acoperiti cu zapada si lacuri inghetate.
Sau sa calatorim in Antarctica pentru a putea admira iceberg-urile si peisajele glaciare magnifice.
Insa nu toti ne putem bucura de un astfel de peisaj, astfel cautam solutii pentru a aduce natura mai aproape de noi. Cum ar fi sa amenajam un colt de natura chiar la noi acasa?
Se apropie sezonul de iarna si parca simtim nevoia sa ne decoram locuinta intr-un mod diferit fata de anii anteriori, sa simtim mai mult farmecul iernii si sa ne bucuram de peisajele sale uimitoare.

Noile tendinte in design interior te ajuta sa conturezi o atmosfera "naturala" acasa, inspirandu-te din farmecul peisajelor naturale.
 Alege un element de decor original, pe care il poti personaliza asa cum iti doresti, in asa fel incat sa te poti bucura de o atmosfera unica: fototapetul. Cu siguranta vei reusi sa surprinzi toti invitatii intr-un mod placut.

Pentru o ambianta cat mai placuta, in ton cu sezonul,exista o colectie impresionanta de modele de fototapet care te vor face sa simti atmosfera feerica a iernii. Iti poti alege modelul care sa te reprezinte si sa se armonizeze cu stilul dorit.

Eleganta, stil, originalitate, sunt doar cateva dintre plusurile pe care le poate aduce un fototapet.

Un model de fototapet in ton cu sezonul este modern, dinamic si are un impact puternic, astfel ca va transforma complet incaperea in care este montat, oferindu-i stralucire si originalitate.

Tu ce model ai alege?
























Foto: magicskins.com
         pinterest.com

1 comentarii: