Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 21 octombrie 2014

Cum amenajam dormitorul in stil boem?


Daca esti o persoana nonconformista, poti da frau liber imaginatiei si in stilul de decorare al dormitorului.
Te numeri printre persoanele cu un dezvoltat simt artistic, romantice si visatoare, sau pur si simplu te-ai saturat sa-ti decorezi dormitorul intr-un mod care nu iti inspira nimic? Doresti o atmosfera vesela si plina de viata? Atunci spatiul tau interior trebuie sa primeasca un plus de culoare. Si nu ma refer doar la o singura culoare, ci la un mix de culori, pentru a crea un spatiu vesel si neconventional.
Amenajand dormitorul in stil boem, ai libertatea de a incalca orice regula, poti folosi combinatii din ce in ce mai indraznete si poti combina mai multe stiluri.
Chiar daca, pana nu demult, acest stil era respins de societate, acum stilul boem este din ce in ce mai dorit, deoarece da senzatia unui spatiu calduros, confortabil, vesel si plin de culoare.
In plus, este un stil care nu impune restrictii, oferind oricui libertatea de a se exprima liber si de a fi creativi.




Pentru o amenajare in stil boem, peretii dormitorului trebuie neaparat sa fie cat mai colorati. Indrazneste sa folosesti culori puternice, in combinatii care sa iasa in evidenta. 




Imprimeurile florale sunt foarte potrivite pentru un dormitor boem, realizand un decor care ne aminteste de natura, perfect pentru o amenajare in stil boem. Poti uiliza un tapet, o canapea, perne decorative sau alte accesorii cu imprimeuri florale.

Stilul boem iti ofera libertatea de a amenaja asa cum doresti. Paturile cu baldachin, cele din fier forjat sau cele clasice sunt cele mai potrivite acestui stil, insa chiar si un pat modern poate fi integrat cu succes intr-un decor boem. Poti folosi un decor cat mai bogat, cu perne in diferite culori si cuverturi in culori si modele variate.
Puteti aseza pe podele covorase vechi, vor intregi atmosfera boema.



Pentru un plus de eleganta, utilizeaza materiale fine si delicate, precum matase sau catifea



Un dormitor boem este pretextul perfect pentru a scoate la vedere toate suvenirurile achizitionate din calatorii. Creati impresia unui spatiu aparent dezordonat, insiruind diverse obiecte, precum: tablouri, statuete, carti, lampi, felinare si alte accesorii vechi. Daca nu ai astfel de obiecte, le poti achizitiona de la pietele de vechituri si anticariate.



Chiar daca nu ai restrictii in ceea ce priveste amenajarea, combina elementele de decor in asa fel incat sa nu dai senzatia unui spatiu dezordonat si haotic. Creeaza un decor care sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv, un spatiu in care oricine sa se simta bine.
Nu uita, oricat de multa libertate de exprimare ai avea, incearca sa amenajezi dormitorul intr-un stil armonios, confortabil si vesel.
Cei care vor trece pragul casei tale te vor admira pentru curajul tau. Impresioneaza-i intr-un mod placut!
Spor la decorat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu