Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Pret manopera faianta






Alegerea faiantei
Utilizarea placilor ceramice reprezinta optiunea perfecta pentru cei care isi doresc o amenajare moderna si personalizata in functie de preferinte, cu un buget relativ mic.
Faianta este din ce in ce mai utilizata pentru finisarea locuintelor, avantajele acesteia fiind nenumarate. 
Puteti alege dintr-o colectie impresionanta de modele si culori de faianta si le puteti adapta stilului de amenajare preferat : retro, modern, clasic, etc.
Faianta poate fi optiunea perfecta pentru decorarea bucatariei sau a baii, iar daca ne gandim la costuri,  acestea sunt mai mici comparativ cu alegerea altui tip de finisaj, precum marmura, piatra naturala, etc. Gasim pe piata o gama variata de modele, la preturi avantajoase. Puteti alege modelul dorit in functie de buget, insa daca optati pentru un model ieftin, trebuie sa tineti cont si de calitatea placilor ceramice. 
La mare cautare este faianta cu imprimeu, puteti include in amenajarea dumnevoastra si cateva placi cu model, pentru a crea un ambient modern si placut.
Puteti utiliza placi colorate, cu imprimeuri florale sau alte detalii care sa inveseleasca incaperea, mai ales daca gresia si faianta sunt in culori neutre.


In cazul in care camera care urmeaza a fi amenajata nu este foarte spatioasa, utilizati faianta alba sau in nuante deschise, pentru a da senzatia de spatialitate.

Montaj faianta, pret manopera faianta
 Dupa alegerea placilor de faianta, urmeaza montajul, pentru ca apoi sa va puteti bucura de o amenajare eleganta si moderna.
Consultati  Lista noastra de Preturi pentru a va face o idee asupra costurilor pentru montaj.




Sursa foto: pinterest.com.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu