Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 17 octombrie 2014

Pret manopera, montaj marmura

Locuintele elegante, stilate, luxoase, au nevoie de elemente de finisaj perfecte, unice, care sa imbine armonios utilul cu placutul.


Marmura, atat de apreciata in amenajari, datorita aspectului sau estetic deosebit, da farmec si un plus de rafinament in orice locuinta, transformand-o intr-una de vis.
Decorarea cu marmura este perfecta pentru a evidentia stilul care va reprezinta – clasic, modern, retro, rustic - datorita gamei cromatice bogate si a modelelor din ce in ce mai variate.
Marmura face ca orice ambient sa fie placut, amenajat cu stil, primitor si calduros.



Nu exista un substitut care poate inlocui marmura; frumusetea si eleganta ei o fac incomparabila.
Orice locatie va avea un plus de valoare atunci cand este amenajata cu placi de marmura, fie ca vorbim despre o baie, bucatarie, un hol, o terasa, etc.
Marmura va reda spatiilor interioare noblete, stralucire si acea naturalete de care avem atata nevoie in zilele noastre, atunci cand ne cufundam din ce in ce mai mult in orase cosmopolite si uitam sa aducem in locuintele noastre elemente care sa ne apropie de natura. 
Marmura este un material nobil, care provine din natura, un material pretuit si apreciat pentru avantajele sale deosebite. 


Marmura este caracterizata prin duritate si rezistenta. Chiar daca, spre deosebire de alte materiale, marmura este un pic mai scumpa, durata de viata a marmurei este foarte mare, astfel ca orice investitie va fi realizata pe termen lung.



In plus, datorita diversitatii in ceea ce priveste modelele si tipurile de marmura, acum o gasim si la preturi avantajoase.


Cu putin efort, acum vom primi in casele noastre un material nobil, atat de pretuit in Antichitate, ales pentru decorarea palatelor.
Pret montaj marmura
Montajul marmurei este un proces dificil, se recomanda consultarea unei echipe de specialisti.
In ceea ce priveste costurile pentru montaj, puteti consulta Lista noastra de Preturi.




Sursa foto: pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu