Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 13 octombrie 2014

Pret manopera parchet laminat



Parchetul laminat, prin varietatea sa de culori si modele, se adapteaza perfect in orice decor, multumindu-i chiar si pe cei mai pretentiosi. Este perfect pentru placarea pardoselilor, fiind un element din ce in ce mai utilizat in locuintele moderne.
Parchetul este alegerea perfecta de amenajare a podelei, este ieftin, usor de intretinut si are un aspect estetic deosebit.
Parchetul laminat are in compozitia sa mai multe straturi de materiale fibrolemnoase.
- primul strat este compus din rasini melaminate, confera stabilitate placilor de parchet si le
protejeaza impotriva umezelii;
- stratul din mijloc este realizat din fibre lemnoase sau PAL;
- strat decorativ care imita lemnul;
- stratul de la suprafata este compus dintr-o hartie rezistenta la uzura si trafic intens.

Parchetul laminat se poate demonta foarte usor, atunci cand se doreste inlocuirea cu unul nou.
Puteti alege grosimea parchetului in functie de tipul de trafic din zona in care va fi montat (intens, mediu, redus).
Pentru camere cu trafic redus, puteti alege parchet de 6-8 mm grosime, in timp ce in camerele cu trafic intens puteti opta pentru o grosime de pana la 12 mm.
Atunci cand alegeti parchetul, puteti tine cont si de alte criterii, precum: rezistenta in timp, umezeala, etc. Cu toate acestea, nu este recomandata utilizarea in incaperi cu umiditate ridicata.
Parchetul este usor de intretinut, poate fi sters cu o laveta sau cu mopul. Exista pe piata solutii speciale de curatat.

Parchetul laminat este prezent intr-o gama variata de culori. Intr-un decor albastru, puteti integra un parchet in aceeasi culoare. Si intr-o camera decorata cu verde, podeaua poate fi asortata cu decorul. Astfel, in functie de preferinte si de decorul in care va fi integrat, veti gasi parchet in nuante de albastru, verde, roz, alb, negru.
Daca optati pentru un plus de naturalete, alegeti parchetul care imita lemnul: fag, stejar, mahon, arin.

Manopera parchet laminat
Dupa ce v-ati decis asupra tipului de parchet pe care doriti sa-l integrati in locuinta dumnevoastra,
este momentul sa va ganditi si la montarea lui.
Chiar daca pare usor de montat, trebuie sa aveti unelte speciale si sa tineti cont de anumite aspecte pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.
Atat pretul de achizitionare, cat si pretul pentru manopera sunt extrem de avantajoase. Este de preferat ca montajul sa fie executat de catre specialisti, pentru ca si calitatea executiei sa fie pe masura asteptarilor.

Va prezentam un Tabel Informativ care include preturile privind demontarea si montarea parchetului laminat, exprimate in mp. Pentru a o accesa, faceti click aici.

Sursa foto: flickr.com.

2 comentarii: