Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 16 octombrie 2014

Pret renovare casa . Cat costa sa renovez casa?


        

Atunci cand ajungem acasa si nu mai simtim acea ambianta placuta, acel mediu calduros si primitor,
atunci cand nimic nu ne mai provoaca acea stare de bunadispozitie si relaxare, este momentul unei schimbari.
Pentru ca tendintele in amenajari interioare sunt in schimbare, ne dorim locuinte moderne, personalizate dupa propriile gusturi, care sa iasa in evidenta intr -un mod placut, cu finisaje de inalta calitate, decoruri si detalii unice.

Consultati un specialist!
Renovarea casei pare o actiune destul de complicata, insa daca sunt respectate anumite reguli, lucrurile pot decurge mult mai usor. Este bine ca atunci cand achizitionati materialele sa consultati un specialist. Sfaturile lui va pot ajuta sa imbunatatiti calitatea si durata de viata a amenajarii dumneavoastra. Lucrand cu materiale diferite, vazand si executand multe lucrari, specialistul va poate oferi idei in privinta finisajelor si materialelor si poate stabili un raport bun calitate-pret.

Etape renovare casa
In prima etapa, se vor decoperta suprafetele (pereti, tavane, pardoseala). Daca suprafetele sunt drepti, atunci nu mai este necesara indreptarea lor. Suprafetele nu trebuie sa prezinte denivelari, fisuri, mucegai, umezeala. Daca peretii prezinta mucegai, se recomanda amorsarea lor cu o solutie speciala. Peretele trebuie sa fie curat si uscat inainte de gletuire, iar fisurile estompate.
Apoi se poate trece la gletuirea peretilor, amorsare, vopsire, montaj faianta in baie si bucatarie, placarea pardoselilor cu gresie, montaj parchet in dormitor si living.

Pret renovare casa
Fiecare proprietar isi doreste ca renovarea sa fie pe termen lung, iar acest lucru depinde atat de calitatea materialelor folosite, cat si de calitatea executiei.
Daca v-ati decis sa renovati casa, atunci cu siguranta dispuneti de un buget estimativ.
Pretul de renovare al unei case depinde de foarte multi factori, precum:
- calitatea materialelor;
- tipul de finisaje, tipul de lucrari;
- suprafata casei ;
- starea casei inainte de renovare.

Daca doriti sa schimbati instalatiile electrice, sanitare, sa inlocuiti usile si ferestrele, atunci costurile vor creste semnificativ.

Renovarea locuintei poate implica si alte cheltuieli, este bine sa aveti o suma de bani pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute.

Pret manopera renovare casa
Manopera pentru renovarea locuintei, poate varia, de asemenea, in functie de factorii prezentati mai sus.
Dupa masurarea suprafetelor sau intocmirea unui plan, se poate efectua un Deviz, care cuprinde
fiecare operatiune in parte si tarifele percepute pentru manopera.
Daca doriti o estimare a costurilor lucrarii dumneavoastra, ne puteti trimite proiectul dumneavoastra, iar noi va vom oferi o Oferta de Pret adaptata cerintelor dumneavoastra.

Pentru o estimare generala, puteti consulta si Lista noastra de Preturi, care cuprinde principalele operatiuni de manopera si costurile aferente fiecarei operatiuni in parte (exprimate in mp).




Powered by 123ContactForm | Report abuse




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu