Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 9 octombrie 2014

Cum decoram casa toamna



Cum decoram casa toamna

Iata ca toamna si-a anuntat sosirea, iar cand vremea mohorata de afara ne indispune, trebuie sa gasim acasa o atmosfera care sa ne redea bunadispozitie si confort.
Este momentul sa petrecem mai mult timp acasa, in familie, dar este bine sa nu uitam nici de natură si de elementele care ne duc cu gandul la anotimpul ruginiu.
Odata cu schimbarea anotimpului, simtim nevoia sa facem modificari si in design-ul locuintei, sa aducem elemente care sa ne imbunatateasca starea de spirit. Toamna este un anotimp frumos, aduce cu sine nuante fenomenale, care pot fi sursa de inspiratie pentru decorarea interiorului. Toamna ne ofera nesfarsite oportunitati de a fi creativi, folosindu-ne de elemente ale naturii.


                                                                        
Decoratiuni de toamna
Daca nu planuiesti o renovare a locuintei sau schimbarea elementelor de decor, atunci poti aduce putin din spiritul toamnei la tine acasa utilizand decoratiuni din natură. Cateva cosulete decorate cu ghinde, castane, ramurele, frunze uscate vor transforma un coltisor al casei intr-un cadru natural de invidiat. 

O vaza transparenta incarcata cu crengute infrunzite reprezinta un decor de toamna inedit, care va da culoare intregii incaperi.
Un cos cu fructe si legume poate fi folosit si ca element de decor, il poti organiza oriunde, in bucatarie, living sau pe balcon.
Poti folosi flori de toamna din gradina pentru a crea un decor de toamna inedit. Aseza-le in vaze sau confectioneaza coronite, pe care sa le atarni prin casa. Vei fi apreciata pentru initiativa ta.


Ca sa simti elementele naturii si mai aproape de tine, alege sa decorezi locuinta cu dovleci. Poti alege sa-i vopsesti in diferite culori sau sa le dai diferite forme. 


Adu nuantele toamnei la tine acasa!
Culorile toamnei sunt fenomenale. Sa folosim aceasta cromatica si in propria locuinta.
Tonurile de galben-auriu, nuante de maroniu, rosu-ruginiu sau portocaliu reprezinta alegerea ideala de a aduce in casa ta atmosfera de toamna.
Nu uita nici de tapet; poti alege dintr-o varietate de modele „tomnatice”, cu crengute de arbori sau frunze aramii. 



Perne decorative
Inveseleste atmosfera cu perne decorative. Alege culori care sa fie in ton cu cele de afara. Modelele sa se potriveasca anotimpului; poti opta pentru modele cu arbori, crengute, frunze.
Poti schimba si alte lucruri de prin casa. Spre exemplu, perdeaua sau covorul. Foloseste nuante in contrast. Daca optezi pentru o nuanta mai inchisa pentru covor, pentru perdea poti alege culoarea galben sau nuante mai intense.

Exista foarte multe posibilitati de a primi toamna in locuintele noastre. Sa ne bucuram de acest frumos anotimp si de atmosfera linistitoare, calda si relaxanta pe care ne-o creeaza un decor cu influente tomnatice.


Sursa foto: flickr.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu