Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 13 octombrie 2014

Lemn si piatra naturala pentru decoruri rustice inedite

Prezenta lemnului, expresia naturaletii, face ca orice locuinta sa emane caldura si o atmosfera de basm. Parca simtim cum ne coplesesc amintiri din trecut, cu gandul la casa de la tara, casa bunicilor, casa copilariei.


Decorurile rustice au o atmosfera specifica, un farmec aparte, care ne face sa imbratisam spiritul naturii. 
Se folosesc detalii unice si materiale care ne fac sa simtim o eleganta si un rafinament absolut: piatra naturala si lemnul. Nicicand o casa nu va avea un aspect mai natural si nu va emana mai multa caldura; precum casele decorate cu lemn si piatra naturala.Pentru ca au un farmec aparte, casele decorate in stil rustic cuceresc pe oricine, chiar si pe cei mai pretentiosi.
Oricine se viseaza in fata semineului, privind focul care palpaie neincetat, pentru a incalzi atmosfera din interior. Chiar daca o stilul rustic ne duce cu gandul la amenajarile traditionale si la casele vechi de la tara,
elementele din interior nu trebuie sa ne priveze de confort, caldura, relaxare. 
Puteti decora intr-un stil elegant si rafinat, avand grija sa incadrati si elemente care fac trecere la decorul rustic autentic: mobila din lemn masiv, grinzi si podele din lemn, cat mai multe decoratiuni cu motive traditionale. 

 Sursa foto: Pinterest.com
                   Flickr.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...