Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 31 octombrie 2014

Pret renovare garsoniera








Nicio locuinta nu trebuie sa fie privata de confort. Daca v-ati achizitionat de curand o locuinta, sau simtiti nevoia unei schimbari in aspectul celei vechi, atunci o renovare completa este solutia pentru a va putea bucura de o atmosfera relaxanta si confortabila.
Si daca v-ati decis sa faceti o investitie pe termen lung, atunci trebuie sa stiti si cati bani veti scoate din buzunar.
Daca detineti o locuinta de dimensiuni mici, respectiv o garsoniera, atunci si costurile vor fi mai mici, atat la achizitionarea materialelor, cat si la manopera, unde tarifele sunt calculate pe mp.

Preturi materiale
La materiale, preturile sunt foarte variate, in functie de calitatea lor, de tipul de finisaj dorit, de stilul de amenajare. Putem gasi o gama foarte variata de materiale, la preturi accesibile.

Spre exemplu, placile ceramice, foarte populare in amenajari interioare, se gasesc intr-o colectie impresionanta, la preturi avantajoase, si au foarte multe avantaje (durabile, rezistente, se adapteaza stilului dorit, pot fi asortate si combinate usor, sunt usor de intretinut).

Citeste si  Pret manopera faianta .

Cei care isi doresc mai multa eleganta, pot alege marmura, la un pret putin mai ridicat, insa prezenta unui material atat de pretuit si rafinat merita investitia, mai ales pe termen lung.

Mozaicul, foarte apreciat in amenajari in ultimul timp, poate fi folosit cu succes intr-o baie de mici dimensiuni, deoarece da senzatia de mai multa spatialitate. Poate fi combinat cu placi ceramice, intr-un mod in care sa iasa in evidenta.

Rigipsul, un element de finisaj perfect pentru a imbunatati aspectul estetic al locuintei. Poate fi modelat cu usurinta, pentru obtinerea diferitelor forme, precum : masti, scafe, grinzi, rafturi, etajere, etc.

Citeste si : Manopera rigips.

Utilizand materiale de constructii la preturi accesibile, puteti personaliza locuinta dupa preferinte.

Pret manopera renovare garsoniera
Pretul pentru manopera variaza in functie de tipul de finisaj dorit. Va prezentam un tabel informativ care cuprinde preturile pentru fiecare operatiune in parte, exprimate in mp.
Pentru a accesa Lista de preturi, click aici.

Cerere oferta de pret personalizata
Doriti o estimare totala a costurilor pentru manopera? Ne puteti trimite proiectul, iar noi vom raspunde cererii dumneavoastra in cel mai scurt timp.
Puteti folosi formularul de contact de mai jos.




Powered by 123ContactForm | Report abuse



Sursa foto: www.myhouseidea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu