Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 7 octombrie 2014

Manopera, montaj tapet


                                                                  
Scurt istoric
Tapetul are la baza o istorie veche, care dateaza inca din anul 200, atunci cand chinezii au inceput sa lipeasca hartie de orez pe pereti. Apoi, arabii au inlocuit fibrele textile cu lemn sau bambus.
In Europa, erau populare modelele de tapet care reprezentau suveniruri religioase. Cel mai vechi model,o ilustratie a Fecioarei Maria, dateaza din anul 1418 si se gaseste la Biblioteca Regala din Bruxelles. Cu timpul, au inceput sa apara diverse modele de tapet, care reprezentau motive florale, peisaje, pasari rare, modele patriotice, etc.



Tapetul revine in tendinte
O perioada, tapetul a disparut din tendinte, insa in ultimii ani, acest element decorativ a castigat increderea designerilor de interior. In 2014, se gaseste pe piata o colectie impresionanta de culori si modele, iar texturile sunt variate.

Caracterizat prin rafinament, eleganta si dinamism, tapetul reprezinta alegerea inspirata de a personaliza o incapere.
Tapetul se adapteaza cu usurinta oricarui stil si oricaror preferinte. Daca doriti o decorare mai inedita a locuintei, puteti apela cu incredere la tapet. Pe langa aspectul estetic deosebit, tapetul este o alegere ieftina, nu necesita mult deranj, se intretine usor si rezista timp indelungat.


Montaj tapet

Montajul tapetului nu este dificil, insa necesita indemanare si experienta. Orice greseala poate lasa urme vizibile si poate duce la un aspect inestetic. Un montaj gresit poate duce la formarea bulelor de aer si la dezlipirea tapetului.

Se recomanda sa apelati la o echipa de specialisti pentru montajul tapetului.

Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.

Executam servicii de:

- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.

Citeste si: Pret montaj tapet.

Sursa foto: flickr.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu